3d-vizualizacije

3D vizualizacije

Pred izdelavo pohištva se izdela 3d-vizualizacija prostora s pohištvom za lažjo predstavo stranke v njenem prostoru. Tako lažje pridemo do boljših rezultatov in zadovoljnih strank.

SODELUJEMO Z:

V podjetju Mizarstvo Logar smo specializirani za izdelavo notranje opreme po naročilu in izdelavo 3d-vizualizacije. Pohištvo smo pričeli izdelovati že leta 1870. Danes je to uspešno podjetje, s sodobno tehnološko opremljeno delavnico, ki omogoča izdelavo najzahtevnejših produktov. Naše vodilo je, izdelovati oblikovno, dovršeno in kakovostno pohištvo. Za izdelavo opreme uporabljamo les in vse ostale sodobne materiale, ki našim produktom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Specializirani smo za pohištvo posebnih oblik in materialov. Vedno smo v koraku z modnimi smernicami in trendi na področju notranje opreme. Nudimo vrhunsko svetovanje, načrtovanje, 3D-vizualizacije, izdelavo in montažo.

Ambient je prostor, ki nas obkroža, v katerem se nahajamo in neposredno vpliva na naše počutje. Zaradi tega se zavedamo, da je pri načrtovanju notranje opreme potrebno dobro strokovno in oblikovno znanje na področju dizajna v interierju. Nudimo vam strokovno pomoč notranjega oblikovalca, ki zna prisluhniti vašim željam. Svetujemo na področju ergonomije, funkcionalnosti, tehnoloških rešitev, izbora materialov, barv in podobno. Zaradi dobrega poznavanja sodobnih trendov na področju notranje opreme lahko vaš prostor spremenimo v popolnoma nov moderen ambient. Na vašo željo, vam lahko svetujemo tudi na področju celostne podobe prostora, vse od izbora talne obloge, svetil, barv sten, pohištvenega tekstila do dekoracije v prostoru. S pomočjo realističnega 3D računalniškega izrisa pa omogočamo popoln vpogled v novo-izoblikovani prostor. V dodatno ponudbo vključujemo izdelavo unikatnih dizajn izdelkov, ki so plod ideje različnih oblikovalcev in arhitektov. S tovrstnimi izdelki lahko v vaše prostore vnesete umetniški pridih, ki ni izobešen na stenah, temveč predstavlja uporaben pohištveni element.

V podjetju Mizarstvo Logar smo specializirani za izdelavo notranje opreme po naročilu in 3d-vizualizacijo. T.: 041 704 673, info@ mizarstvo-logar.si